Ο Δρ.Μοιρέας και η Φιλοσοφία της VIP-Ρινοπλαστικής

Η φιλοσοφία του Ρινοπλαστικού Δρ. Μοιρέα για την VIP-Rhinoplasty είναι η συνεχής Εξέλιξη της Ρινοπλαστικής με επίκεντρο τον Ασθενή και βάση την Καινοτόμο τεχνολογία

VIP-Rhinoplasty

Vip Ultrasonic Rhinoplasty. Exelixis Medical Institute Athens Greece. Dr Mireas Rinoplastiki me Yperhxous stn Athina

VIP Rhinoplasty: Visionary Innovative Personalized Rhinoplasty

for Visionary: Οραματιστής Χειρουργός Δρ.Μοιρέας MD-PhD

for Innovative: Καινοτόμος Ιατρική Τεχνολογία – Καινοτόμες Χειρουργικές Τεχνικές

for Personalized: Εξατομικευμένη Αντιμετώπιση Εξατομικευμένη Επέμβαση

Rhinoplasty: Τεχνολογία & Χειρουργική Ικανότητα οδηγούν στο τέλειο Αισθητικό & Λειτουργικό αποτέλεσμα

V for Visionary: Οραματιστής Χειρουργός Δρ.Μοιρέας MD-PhD

Όραμα του Ρινοχειρουργού Δρ. Μοιρέα η συνεχής Εξέλιξη και η Τελειοποίηση της Ρινοπλαστικής «Τέχνης».

Σε αυτό μπορούμε να φτάσουμε μόνο τελειοποιώντας το τρίπτυχο χειρουργός - τεχνολογία – ασθενής.

o Dr.Moireas kai I filosophia tis vip-rinoplastikis

Έτσι, ο χειρουργός θα πρέπει να έχει ως αποκλειστικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και χρησιμοποιώντας το κορυφαίο εξοπλισμό που υπάρχει παγκοσμίως, να προσφέρει την εξατομικευμένη χειρουργική επέμβαση η οποία αντιστοιχεί σε κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Διαβάστε περισσότερα για τον Δρ.Μοιρέα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

I for Innovative: Καινοτόμος Ιατρική Τεχνολογία – Καινοτόμες Χειρουργικές Τεχνικές

Ο Δρ. Μοιρέας ενημερώνεται αλλά και πρωτοπορεί διαρκώς – σε διεθνές επίπεδο - στις εξελίξεις που αφορούν τόσο στον εξοπλισμό όσο και τις νέες τεχνικές που αφορούν στο χειρουργείο της ρινοπλαστικής.

Αυτός είναι και ο λόγος που το 2019 αναδείχθηκε Επίσημο μέλος της «Επιτροπής Καινοτομιών & Τεχνολογίας» της Αμερικανικής Ακαδημίας Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου (AAFPRS) και ανανέωσε την θητεία του το 2022

rinoplastiki me yperixous piezo diamond. O dr.Moireas sto meeting tis AAFPRS to 2019
Ο Δρ.Μοιρέας προσκεκλημένος ομιλητής στο Advances on Rhinoplasty Meeting της AAFPRS στο Orlando USA (Απρ 2019)

Το όνομα της επιτροπής είναι “Emerging Trends and Technologies Committee” of American Academy of Facial Plastic Surgery (AFPRS) και όπως αναφέρεται και στον τίτλο της έχει ως αντικείμενο να ελέγξει και να προτείνει για λογαριασμό της Αμερικανικής Ακαδημίας οτιδήποτε καινοτόμο αφορά την Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική του Προσώπου

Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως Εxpert στη Ρινοπλαστική με Υπερήχους (Piezo Ultrasonic Rhinoplasty) και συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής στα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια του εξωτερικού εκπροσωπώντας την Ελληνική Ρινοπλαστική Χειρουργική κοινότητα.

Ο Δρ. Μοιρέας χρησιμοποιεί αποκλειστικά ιατρικό εξοπλισμό των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως, ενώ θα πρέπει να ξεχωρίσουμε - σε επίπεδο ιατρείου - την χρήση του 3D προσομοιωτή ρινοπλαστικής κατά την διάρκεια της επίσκεψης πριν την επέμβαση και στο χειρουργείο την εφαρμογή του Συστήματος Ρινοπλαστικής με Υπερήχους:

Vectra 3D/M3 Imaging System (Canfield Scientific, NJ – USA): 3D Προσομοίωση Ρινοπλαστικής

Το Vectra 3D/M3 Imaging System (Canfield Scientific, NJ – USA) είναι το κορυφαίο σύστημα 3D προσομοίωσης ρινοπλαστικής και βρίσκεται στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο στο VIP-Rhinoplasty Center το οποίο λειτουργεί μέσα στο Exelixis Medical Institute στο κέντρο της Αθήνας.

Tο VECTRA® 3D ImagingSystem όπως και τα λογισμικά FaceSculptor® και Mirror® έχουν αναπτυχθεί από την Canfield Imaging Systems, NJ – USA, εταιρεία πρωτοπόρο στην παγκόσμια αγορά των συστημάτων απεικόνισης με εφαρμογή στην ιατρική και ιδίως τη χειρουργική.

Χάρη στη νέα τεχνολογία η ανησυχία για το αποτέλεσμα μετά από μία πλαστική στην μύτη ελαττώνεται κατά πολύ. Οι λανθασμένες συνεννοήσεις του παρελθόντος αντικαθίστανται από τη σιγουριά της εικόνας.

Θα πρέπει να τονιστεί πως η επιτυχία μίας ρινοπλαστικής εξαρτάται αρχικά από την επιλογή ενός έμπειρου ρινοπλαστικού χειρουργού, ο οποίος σε συνεννόηση με τον ασθενή θα δημιουργήσει μία μύτη που θα δένει αρμονικά με το πρόσωπό του.

  • Οι μαρτυρίες των ασθενών μας επιβεβαιώνουν πως η επιλογή του Έμπειρου Εξειδικευμένου Ρινοχειρουργού Δρ. Μοιρέα σε συνδυασμό με την εικόνα που είδαν στο σύστημα προσομοίωσης ρινοπλαστικής τους βοήθησε πολύ να πάρουν απόφαση και να προχωρήσουν σε μια ρινοπλαστική επέμβαση, όντες σίγουροι για το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Πως γίνεται η προσομοίωση με το Vectra 3d ; Δείτε το πως περιγράφουν οι ασθενείς την διαδικασία της προσομοίωσης και διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία τρισδιάστατης προσομοίωσης της ρινοπλαστικής σας.

Piezo Ultrasonic Diamond Rhinoplasty: Το Χειρουργικό σύστημα Piezo & η Ρινοπλαστική με Υπερήχους

Το Piezo είναι ένα χειρουργικό σύστημα το οποίο μετατρέποντας την ηλεκτρική ενέργεια σε υπερήχους δίνει την δυνατότητα στον χειρουργό να κάνει πραγματική «γλυπτική» στα ρινικά οστά.  Να αλλάξει όσο χρειάζεται το σχήμα και το πάχος τους, ακόμα και να τα κόψει εάν αυτό απαιτηθεί χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στους υπόλοιπους ευαίσθητους ιστούς της μύτης.

  • Η νέα τεχνική ρινοπλαστικής με υπερήχους Diamond Rhinoplasty, ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον Εξειδικευμένο Ρινοπλαστικό ΩΡΛ Δρ. Μοιρέα και δίνει τη δυνατότητα στο χειρουργό να κάνει γλυπτική στα οστά αποφεύγοντας τις οστεοτομίες, δηλαδή το σπάσιμο των οστών με χρήση σφυριών, οστεοτόμων, κλπ. 
Ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με τη  Ρινοπλαστική με Υπερήχους.

P for Personalized: Εξατομικευμένη Αντιμετώπιση – Εξατομικευμένη Επέμβαση

Κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Έχει τη δική του προσωπικότητα, τα δικά του θέλω και προσδοκίες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο χρήζει ιδιαίτερης, ξεχωριστής μεταχείρισης.
exatomikevmeni antimetopisi prosopopoiimeni epemvasi personalized

Οι ασθενείς ερχόμενοι στο VIP-Rhinoplasty Center συνειδητοποιούν με ακρίβεια το τι μπορούν να περιμένουν από τη δική τους ξεχωριστή, μοναδική πλαστική επέμβαση.

  • Αισθητική ή λειτουργική ρινοπλαστική το ζητούμενο μετά από ένα χειρουργείο είναι να υπάρχει σωστή αναπνοή, αρμονία στο πρόσωπο, με φυσιολογική κίνηση κατά την ομιλία και τους μορφασμούς και η μύτη να συμβαδίζει με το φύλο, την ηλικία και την προσωπικότητα του ατόμου.

Ασθενής του Δρ. Μοιρέα η Κατερίνα συμφώνησε να καταγράψει την εμπειρία της και να μας βοηθήσει να δείξουμε ολοκληρωμένη την διαδικασία μιας ρινοπλαστικής – από την πρώτη της επίσκεψη έως και το χειρουργείο- σε φωτογραφίες και βίντεο. Παρακολουθείστε αναλυτικά.

R for Rhinoplasty: Η πλέον απαιτητική και ταυτόχρονα ελκυστική επέμβαση

Η φιλοσοφία του Δρ.Μοιρέα συνοψίζεται στο ότι “Η ρινοπλαστική είναι η πιο απαιτητική και ταυτόχρονα η πιο ελκυστική από όλες τις αισθητικές επεμβάσεις“

Η ιδιαιτερότητα της μύτης κάθε ασθενούς, τα πολλά και διαφορετικά στοιχεία που συνυπάρχουν σε αυτήν, το ιδιαίτερο, μοναδικό πρόσωπο του κάθε ασθενούς, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές προσδοκίες και προσωπικότητες των ασθενών κάνουν κάθε περίπτωση απαιτητική αλλά ταυτόχρονα και πολύ ελκυστική.

Στόχος της ρινοπλαστικής επέμβασης είναι πάντοτε μια όμορφη, λειτουργική μύτη η οποία δένει αρμονικά με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου του κάθε ασθενή.

Τεχνολογία & Χειρουργική Ικανότητα θα μας οδηγήσουν στο Κορυφαίο Αισθητικό και Λειτουργικό Αποτέλεσμα της Ρινοπλαστικής σας Επέμβασης.

Συχνές ερωτήσεις για την Φιλοσοφία της VIP-Ρινοπλαστικής

Πως να επιλέξω τον χειρουργό που μου εμπνέει εμπιστοσύνη;

Η εύρεση ενός ειδικευμένου πλαστικού χειρουργού προσώπου μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη εάν λάβετε υπόψιν την κατάρτισή του, τη συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις σύχρονες ιατρικές μεθόδους, την εμπειρία του και ασφαλώς τις μαρτυρίες των ασθενών του. Οι υποψήφιοι ασθενείς μπορούν να αισθάνονται πολύ πιο σίγουροι να προχωρήσουν στην πλαστική επέμβαση των ονείρων τους και την επίτευξη των αισθητικών τους στόχων, όταν βρουν έναν ικανό πλαστικό χειρουργό προσώπου να τους βοηθήσει στο ταξίδι της δικής τους ρινοπλαστικής.

Δείτε αναλυτικά την απάντηση στο ερώτημα: "Ο Καλύτερος Ρινοπλαστικός Χειρουργός. Ποια είναι η Κατάλληλη Επιλογή για Εμένα;"

Γιατί παίζει ρόλο η εμπειρία και τα αποτελέσματα του χειρουργού;

Οι πλαστικοί χειρουργοί θα πρέπει να έχουν εμπειρία και να είναι σε θέση να δείξουν στους υποψήφιους ασθενείς αληθινά αποτελέσματα από την πραγματική ζωή. 

Φωτογραφίες και βίντεο με τις πραγματικές μαρτυρίες ασθενών του Δρ. Μοιρέα υπάρχουν στη σελίδα του site μας, ενώ πολύ μεγάλο αριθμό με video ασθενών μας μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας “Vip-Rhinoplasty” στο YouTube.

Είναι σημαντικές οι υψηλές βαθμολογίες από προηγούμενους ασθενείς;

Ο αξιόπιστος ρινοπλαστικός χειρουργός έχει σταθερά υψηλές αξιολογήσεις και καλές κριτικές από τους χειρουργημένους ασθενείς του. Οι αξιολογήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται συχνά από φωτογραφίες των ίδιων των ασθενών και να υπάρχουν και αρκετά πρόσφατες κριτικές. Έτσι θα είσαστε σίγουροι ότι οι ασθενείς είναι πραγματικοί και ο χειρουργός σας εξακολουθεί να κάνει ρινοπλαστικές με όμορφα αποτελέσματα.

Πόσο σημαντική είναι η επίσκεψη στο χειρουργό πριν πάρω την απόφαση για ρινοπλαστική;

Η επίσκεψη στο χειρουργό πριν τη ρινοπλαστική είναι πολύ σημαντική. Ο χειρουργός πρέπει πάντα να προσφέρει μια ολοκληρωμένη συμβουλή, λαμβάνοντας υπόψη τους αισθητικούς στόχους, τη μοναδική ανατομία, το ιατρικό ιστορικό και τον τρόπο ζωής του ασθενούς. Ο χειρουργός θα αφιερώσει χρόνο για να κατανοήσει πραγματικά τις ανάγκες θεραπείας σας και να μπορεί να απαντήσει με ειλικρίνεια στις προσδοκίες σας. Μαζί θα δημιουργήσετε το σχέδιο της δικής σας ρινοπλαστικής.

Δείτε εδώ πως πρέπει να είναι μια σωστή και πλήρης εξέταση πριν από ένα χειρουργείο ρινοπλαστικής

Γιατί είναι σημαντική η προσαρμοσμένη - εξατομικευμένη θεραπεία

Το πρόσωπο του κάθε ασθενούς έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα. Έτσι λοιπόν αρχικά θα συζητηθεί και θα αναλυθεί η υπάρχουσα κατάσταση, καθώς και το οποιοδήποτε πρόβλημα θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και στην συνέχεια με την βοήθεια της 3D προσομοίωσης θα αποσαφηνιστούν οι πραγματικοί και ρεαλιστικοί στόχοι του χειρουργείου και θα προχωρήσουμε με ακρίβεια και ασφάλεια στην επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουμε τις παρανοήσεις του παρελθόντος και θα αποκτήσουμε μια μύτη η οποία δεν είναι πανομοιότυπη με όλες τις άλλες μύτες που έχει χειρουργήσει μέχρι σήμερα ο γιατρός που επιλέξαμε, αλλά πραγματικά μας ταιριάζει και δένει αρμονικά με το υπόλοιπο πρόσωπο και τα δικά μας ξεχωριστά χαρακτηριστικά

Παίζει ρόλο εάν ο χειρουργός μου είναι μέλος σε ιατρικές εταιρείες;

Η αγάπη, η συνεχής ενασχόληση και ενημέρωση ενός χειρουργού με το αντικείμενό του, σε συνδυασμό με την ενεργό συμμετοχή του στις δραστηριότητες διεθνών ιατρικών εταιρειών και επιτροπών, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των αποτελεσμάτων του προς όφελος των ασθενών του, αποδεικνύει τη διεθνή αναγνώρισή και το υψηλό επίπεδο ιατρικής που εξασκεί.

Παγκοσμίως αναγνωρισμένες ιατρικές εταιρείες και επιτροπές με σημαντικό ρόλο στην πρόοδο της ρινοπλαστικής τέχνης είναι :

η Αμερικανική Ακαδημία Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής Προσώπου (American Academy of Facial Plastic & Reconstructive Surgery - AAFPRS).

η Επιτροπή Αναδυόμενων Τάσεων και Τεχνολογιών της AAFPRS (Emerging Trends and Technologies Committee of AAFPRS).

η Ευρωπαική Ακαδημία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου (European Academy of Facial Plastic Surgery - EAFPS) και 

η Ευρωπαική Εταιρεία Ρινοπλαστικής (Rhinoplasty Society of Europe - RSE). 

Ο Δρ.Μοιρέας είναι μέλος των παραπάνω εταιρειών και συμμετέχει πολύ ενεργά σε όλες τους τις επιστημονικές δραστηριότητες.

Γνωρίστε περισσότερο τον Εξειδικευμένο Ρινοπλαστικό Δρ. Μοιρέα

Αξιολόγηση
Βαθμός4,7/5 (σε 14 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα