Ρινοπλαστική στην Αθήνα - Οδηγίες για ασθενείς εκτός Αθηνών

Κάθε χρόνο ασθενείς από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν την Diamond ρινοπλαστική τους με τον Δρ. Μοιρέα MD-PhD

Οι λόγοι που οι ασθενείς εκτός Αθηνών επιλέγουν το VIP-Rhinoplasty Center

Οι ασθενείς ερχόμενοι σε εμάς συνειδητοποιούν με ακρίβεια το τι μπορούν να περιμένουν από τη δική τους ρινοπλαστική επέμβαση.

  rinoplastiki stin athina kallimarmaro exelixis medical rhinoplasty
  • Ο ιδρυτής του Κέντρου Δρ. Γεώργιος Μοιρέας MD-PhD είναι Πλαστικός Χειρουργός Προσώπου με Εξειδίκευση στη Ρινοπλαστική και βασική ειδικότητα την Χειρουργική Ωτορινολαρυγγολογία & Χειρουργική Κεφαλής – Τραχήλου και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επεμβάσεις ρινοπλαστικής.
  • Είναι ο πρώτος που έφερε το εξειδικευμένο σύστημα υπερήχων για ρινοπλαστική, Piezo, στην Ελλάδα και το χρησιμοποιεί σε όλες τις επεμβάσεις του από το 2017.
  • Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα στο χειρουργό να κάνει γλυπτική στα οστά, αποφεύγοντας τις οστεοτομίες, δηλαδή το σπάσιμο των οστών καθώς και άλλα πλεονεκτήματα. Οι εκχυμώσεις μετά την επέμβαση είναι ελάχιστες και η ανάρρωση του ασθενούς ταχύτερη και ευκολότερη. Η πλαστική στη μύτη  με το σύστημα Piezo ονομάζεται και Diamond ρινοπλαστική.

  • Από τους πρωτοπόρους του Piezo διεθνώς έμαθε τα μυστικά του συστήματος στο Παρίσι και το Αμβούργο και καθιερώθηκε ως ο Έλληνας Expert της τεχνικής των υπερήχων.
  • Το VIP-Rhinoplasty Center είναι το μοναδικό ειδικό κέντρο Ρινοπλαστικής στην Ελλάδα το οποίο διαθέτει το πιο εξελιγμένο σύστημα τρισδιάστατης προσομοίωσης του αποτελέσματος της Ρινοπλαστικής, την αισθητική δηλαδή ανάλυση της ρινοπλαστικής επέμβασης, το οποίο είναι το Vectra 3D Imaging System της Canfield Scientific, NJ USA.

  Ρινοπλαστική σε ασθενείς εκτός Αθήνας: Η διαδικασία αναλυτικά

  Προκειμένου να διευκολύνουμε τους ασθενείς μας έχουμε αναπτύξει μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία, ώστε να μην ταλαιπωρούμε τον κάθε ασθενή με ανούσιες επισκέψεις, βοηθώντας τον ταυτόχρονα να εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα.

  Προχωρώντας με μία συγκεκριμένη διαδικασία μπορούμε να συνδυάσουμε την επίσκεψη με άμεσο χειρουργείο ρινοπλαστικής, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα

  ultrasonic rhinoplasty medical tourism greece vip
  Η Christina ήρθε από την Αμερική για τη ρινοπλαστική της. 3 μήνες βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στην Αθήνα και μας επισκέπτεται προκειμένου να δούμε την εξέλιξη της ανάρρωσής της.
  ultrasonic rhinoplasty greece dr mireas medical tourism3 (3)
  Ο Jose ηρθε από την Αμερική στην Αθήνα για τη ρινοπλαστική του. Στη φωτογραφία μόλις 6 ημέρες μετά τη diamond rhinoplasty

  On line προετοιμασία χειρουργείου ρινοπλαστικής

  Στο κέντρο μας υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης της ρινοπλαστικής σας επέμβασης διαδικτυακά.

  Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά σε 2 στάδια: 

  1ο ΣΤΑΔΙΟ

  • Επικοινωνείτε μαζί μας στο (+30) 2107526900, με email, ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας. (διαβάστε για όλους τους τρόπους αναλυτικά στην σελίδα contact us).
  • Απαντάτε εν συντομία στις ακόλουθες ερωτήσεις:

  1. Έχετε χειρουργηθεί ποτέ στη μύτη σας ή αυτή θα είναι η πρώτη σας επέμβαση;
  2. Έχετε τραυματιστεί ποτέ σοβαρά στη μύτη/το πρόσωπο; Αν ναι, σε ποια ηλικία;
  3. Έχετε άλλες παθήσεις, για τις οποίες πρέπει να παίρνετε φάρμακα συστηματικά;

  • Μας αποστέλλετε μερικές καθαρές φωτογραφίες του προσώπου σας και περιγράφετε με απλά λόγια, τι σκέφτεστε και τι θα θέλατε να αλλάξετε.

  Οι φωτογραφίες που θα μας βοηθήσουν καλύτερα: μετωπική όψη (ανφάς), αριστερή πλευρά, δεξιά πλευρά, αριστερή πλευρά λοξή 3/4, δεξιά πλευρά λοξή 3/4, επάνω και κάτω όψη. 

  • Ρυθμίζουμε συνάντηση μέσω internet με τον Δρ. Μοιρέα.

  Στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση θα μπορέσετε να συζητήσετε με τον γιατρό για την ίδια την επέμβαση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε (ρινοπλαστική – πλαστική στη μύτη σε συνδυασμό με γενειοπλαστική…), για το εάν είστε κατάλληλος υποψήφιος για ρινοπλαστική επέμβαση , για το τι θέλετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε, να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα στο γιατρό και να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και υπολογισμό του κόστους της επέμβασης.

  • Κλείνουμε την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα χειρουργείου της ρινοπλαστικής σας στην Αθήνα.

  2ο ΣΤΑΔΙΟ

  Μετά από το πρώτο αυτό στάδιο, η γρηγορότερη διαδικασία διαρκεί μόλις 6-7 ημέρες και εν συντομία είναι η εξής:

  • Πρέπει να βρίσκεστε στην Αθήνα μία ημέρα πριν από το προγραμματισμένο χειρουργείο
  • Την ίδια ημέρα έρχεστε στο VIP-Rhinoplasty Center του Exelixis MI για το ραντεβού σας με τον Δρ. Μοιρέα.

  Εκεί γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, καθώς και η 3D προσομοίωση της ρινοπλαστικής σας. Διαβάστε αναλυτικά σχετικά με τη σωστή & πλήρη εξέταση για το απαιτητικό χειρουργείο της ρινοπλαστικής

  • Την επομένη ημέρα το πρωί γίνεται το χειρουργείο σας
  • Το ίδιο απόγευμα μετά την επέμβαση παίρνετε εξιτήριο. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να διανυκτερεύσετε εντός κλινικής.
  • Ο Δρ. Μοιρέας δεν τοποθετεί καθόλου εσωτερικό πωματισμό στην μύτη, οπότε δεν θα υποβληθείτε και στην διαδικασία της αφαίρεσής του.
  • Μόλις 4-6 ημέρες μετά ο Δρ. Μοιρέας αφαιρεί το μικρό ναρθηκάκι που έχει τοποθετηθεί στην ράχη της μύτης σας και βλέπετε άμεσα το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής σας
  • Μετά την αφαίρεση του νάρθηκα μπορείτε να επιστρέψετε στην πόλη ή τη χώρα σας με οποιοδήποτε μέσο εσείς επιθυμείτε. Ακόμη και υπερατλαντικά ταξίδια επιτρέπονται χωρίς περιορισμούς

   

  Ρινοπλαστική στην Αθήνα : Απαραίτητες Ημέρες παραμονής στην πόλη

  • Την προηγουμένη του χειρουργείου ρινοπλαστικής πρέπει να βρίσκεστε στην Αθήνα, όπου και υπάρχουν πολλές δυνατότητες διαμονής.
  • Την ημέρα της επέμβασης μπορείτε να πάρετε εξιτήριο από την κλινική ενώ εάν επιθυμείτε μπορείτε να διανυκτερεύσετε στην κλινική.
  • Τις επόμενες ημέρες μπορείτε να τις περάσετε όπως επιθυμείτε, χωρίς να χρειάζεται να παραμείνετε στην Αθήνα.
  • Το επόμενο ραντεβού σας με τον Δρ. Μοιρέα για την αφαίρεση του νάρθηκα είναι 4-6 ημέρες αργότερα και αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στην πόλη σας με οποιοδήποτε μέσο επιθυμείτε.

  ultrasonic rhinoplasty greece dr mireas medical tourism

  Ρινοπλαστική στην Αθήνα & Ιατρικός Τουρισμός

  Υπάρχουν επίσης ασθενείς που αποφασίζουν να συνδυάσουν την επέμβασή τους με κάποιες μέρες αναψυχής είτε στην Αθήνα, είτε με ορμητήριο την πόλη μας οργανώνουν ταξίδια σε μακρινότερους προορισμούς. Επιλέγουν δηλαδή τον λεγόμενο Ιατρικό Τουρισμό, προκειμένου να συνδυάσουν την επιθυμητή επέμβαση με αναψυχή.

  Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ συχνός, καθώς η ρινοπλαστική είναι μια επέμβαση που παίρνει μόνο μία ημέρα και μετά την επέμβαση ο ασθενής δεν πονάει, γεγονός που του επιτρέπει να συνεχίσει το ταξίδι του ανενόχλητος και ανανεωμένος.


  Η επίσκεψή σας στο VIP-Rhinoplasty Center για το ραντεβού σας με τον Δρ. Μοιρέα

  Στο VIP-Rhinoplasty Center θα πραγματοποιηθεί η κλινική εκτίμηση, η 3D προσομοίωση της ρινοπλαστικής σας με το Vectra 3D Imaging System της Canfield ScientificNJ USA, καθώς και η συζήτηση με τον Δρ. Μοιρέα προκειμένου να ολοκληρωθεί το πλάνο της επέμβασής και να λυθούν όλες οι απορίες τις οποίες πιθανόν να έχετε.
  VIP-RHINOPLASTY CENTER EXELIXIS MI ATHENS GREECE DR MIREAS PLASTIC SURGEON EXPERT
   • Μία ημέρα πριν από το χειρουργείο ρινοπλαστικής θα πρέπει να βρίσκεστε στην Αθήνα για το ραντεβού σας με τον Δρ. Μοιρέα στο VIP-Rhinoplasty Center.
   Το VIP-Rhinoplasty Center βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της Λεωφόρου Βασ.Κωνσταντίνου 12, ακριβώς δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.
   • Στο εξεταστήριο του VIP-Rhinoplasty Center θα πραγματοποιηθεί η κλινική εκτίμηση, η 3D προσομοίωση της ρινοπλαστικής σας, καθώς και η συζήτηση με τον Δρ. Μοιρέα προκειμένου να ολοκληρωθεί το πλάνο της επέμβασής και να λυθούν όλες οι απορίες τις οποίες πιθανόν να έχετε.
   • Θα δείτε το πριν και το μετά της ρινοπλαστικής σας επέμβασης με το σύστημα προσομοίωσης ρινοπλαστικής Vectra 3D USA, το οποίο βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στο VIP-Rhinoplasty Center.
  rhinoplasty surgery simulation before and after exelixis medical athens greece dr mireas
  before and aftrer rhinoplasty i want to see the result 3d nose job simulation athens
  • Θα ενημερωθείτε από τον Δρ. Μοιρέα για τη Diamond Rhinoplasty με το πλέον προηγμένο σύστημα ρινοπλαστικής με υπερήχους, το περίφημο Piezo Ultrasonic Surgery System και τις εξαιρετικές δυνατότητες που αυτό προσφέρει, καθώς και το πως θα εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την δική σας ξεχωριστή περίπτωση.

  Η ρινοπλαστική μου από το Α έως το Ω

  Δείτε βήμα – βήμα τη διαδικασία προς τη ρινοπλαστική επέμβαση. Από την ημέρα της πρώτης επίσκεψης έως το χειρουργείο και την μετεγχειρητική πορεία του ασθενούς σε βίντεο και φωτογραφίες

  rhinoplasty surgery day dr mireas vip exelixis medical greece athens

  Συχνές ερωτήσεις για ασθενείς που μένουν εκτός Αθηνών και έρχονται στο VIP-Rhinoplasty για την ρινοπλαστική τους

  Πόσες ημέρες θα πρέπει να μείνω στην Ελλάδα εάν αποφασίσω να κάνω εκεί την πλαστική στη μύτη μου;

  Εάν αποφασίσετε να κάνετε χειρουργείο ρινοπλαστικής στην Ελλάδα η διαμονή σας θα διαρκέσει συνολικά 1 εβδομάδα. Έρχεστε μία ημέρα πριν το χειρουργείο και στις 5 με 6 ημέρες μετά γίνεται η αφαίρεση του νάρθηκα. Αμέσως μετά την αφαίρεση του νάρθηκα μπορείτε να γυρίσετε πίσω στη χώρα σας, αεροπορικώς ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο επιθυμείτε.

  Μπορώ να κάνω προσομοίωση διαδικτυακά;

  Όχι. Η 3D προσομοίωση ρινοπλαστικής επέμβασης δεν γίνεται μέσω ίντερνετ. Θα πραγματοποιηθεί την ημέρα πριν το χειρουργείο σας. Ωστόσο μπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες σας και να κλείσετε ραντεβού με τον Δρ.Μοιρέα διαδικτυακά μέσω Skype, WhatsApp ή Viber.

  Μετά τη ρινοπλαστική μπορώ να ταξιδέψω με αεροπλάνο;

  Αμέσως μετά την αφαίρεση του νάρθηκα μπορείτε να επιστρέψετε στον τόπο διαμονής σας.

  Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για τον τρόπο ή το μέσο μετακίνησης στην πόλη σας.

  Επιτρέπεται να επιλέξετε οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς θέλετε, καθώς και να κάνετε ακόμη και μεγάλα υπερατλαντικά ταξίδια με αεροπλάνο χωρίς κανένα πρόβλημα.

  Ποιο είναι το κόστος του χειρουργείου ρινοπλαστικής στην Ελλάδα;

  Η ρινοπλαστική με Υπερήχους έχει κανονικά αυξημένο κόστος λόγω της χρήσης του ιδίου του συστήματος και των αναλωσίμων που χρησιμοποιούνται.

  Παρόλα αυτά ο Δρ. Μοιρέας αποφάσισε το 2023 να διατηρήσει το κόστος για την εξελιγμένη τεχνική ρινοπλαστικής με υπερήχους Piezo ίδιο με αυτό μιας συμβατικής ρινοπλαστικής

  Έτσι, η κλασσική επέμβαση αρχικής ρινοπλαστικής η οποία ταυτόχρονα βελτιώνει ή διατηρεί τη σωστή ρινική αναπνοή έχει κόστος το οποίο μπορούμε να πούμε ότι στο VIP-Rhinoplasty Center ξεκινάει από το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ €.

  Το ποσόν διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της επέμβασης και την κατηγορία κλίνης του νοσοκομείου στην οποία νοσηλεύεται ο ασθενής.

  Αξιολόγηση
  Βαθμός4,8/5 (σε 13 αξιολογήσεις)
  Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

  Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα