Το Εξειδικευμένο Κέντρο Ρινοπλαστικής VIP-Rhinoplasty Center

Tο VIP-Rhinoplasty Center είναι ένα Υπερσύγχρονο Εξειδικευμένο Κέντρο Ρινοπλαστικής στο Κέντρο της Αθήνας

Tο VIP-Rhinoplasty Center ιδρύθηκε από τον Rhinoplasty Expert Δρ.Μοιρέα, προκειμένου να συγκεντρωθούν μαζί όλα τα στοιχεία τα οποία απαιτούνται για να γίνει πραγματικότητα το καλύτερο αποτέλεσμα μετά από κάθε χειρουργείο ρινοπλαστικής.

Για τον Δρ.Μοιρέα το άψογο αποτέλεσμα μιας ρινοπλαστικής στηρίζεται στο τρίπτυχο χειρουργός – τεχνολογία – ασθενής και η φιλοσοφία του VIP προσδίδει στο κάθε μέρος του τριπτύχου την ανάλογη σημασία.

 

VIP σημαίνει

Visionary surgeon όπου ο Δρ. Μοιρέας στοχεύει πάντοτε στην καλύτερη ρινοπλαστική

Innovative technology and technique όπου χρησιμοποιείται η πλέον προηγμένη παγκοσμίως ιατρική τεχνολογία και χειρουργική τεχνική

Personalized treatment όπου η αντιμετώπιση είναι πλήρως εξατομικευμένη εξυπηρετώντας τις ιδιαίτερες, ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ασθενή

 

Το VIP-Rhinoplasty Center στο Exelixis Medical Institute Athens

Το VIP-Rhinoplasty Center βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στον χώρο του Exelixis Medical Institute επί της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου 12, ακριβώς δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναικό Στάδιο.

Κάθε χρόνο, πολλοί ασθενείς από ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού επισκέπτονται το VIP-Rhinoplasty Center στο Exelixis Medical Institute, προκειμένου να προχωρήσουν σε Ρινοπλαστική στην Αθήνα από τον Δρ.Μοιρέα.

Ο Δρ. Μοιρέας αναλαμβάνει προσωπικά κάθε περίπτωση σε όλα τα στάδια της VIP-Rhinoplasty, ενώ έχει προσεκτικά επιλέξει τον καλύτερο εξοπλισμό που υπάρχει παγκοσμίως για επεμβάσεις ρινοπλαστικής 

Κορυφαίος εξοπλισμός Ενδοσκόπησης – Κλινικής Εξέτασης

Στο VIP-Rhinoplasty center του Exelixis ΜΙ χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ιατρικό εξοπλισμό των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως:
Exelixis Medical Institute. Athens Greece Ultrasonic Rhinoplasty. Dr Mireas

Συστήματα ενδοσκόπησης:

Olympus Medical, Tokyo Japan & Karl Storz GmbH & Co, Germany

Συστήματα καταγραφής και επεξεργασίας ενδοσκοπήσεων:

Elgato⁄EyeTvSoftware (αποκλειστικά προιόντα για υπολογιστές Apple)

systimata endoscopisis kai katagrafis Apple, Olympus kai Storz

Αρχειοθέτηση ενδοσκοπήσεων:

iMac υπολογιστής Apple σε μορφή βίντεο

ENT Unit:

Otopront, Hohenstein, Frankfurt, Germany

Σύστημα 3D Προσομοίωσης Ρινοπλαστικής Vectra 3D/M3 System (Canfield Scientific, NJ – USA)

Το Vectra 3D/M3 Imaging System είναι το μοναδικό σύστημα 3D προσομοίωσης ρινοπλαστικής και βρίσκεται στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο στο VIP-Rhinoplasty Center, στο Exelixis Medical Institute.
Prosomoiosi Rinoplastikis Prin Meta Sto Exelixis Medical Athens Greece. dr Mireas Ultrasonic Rhinoplasty

Tο VECTRA® 3D Imaging System όπως και τα λογισμικά FaceSculptor® και Mirror® έχουν αναπτυχθεί από την Canfield Imaging Systems, NJ – USA, εταιρεία πρωτοπόρο στην παγκόσμια αγορά των συστημάτων απεικόνισης με εφαρμογή στην ιατρική και ιδίως τη χειρουργική.

Χάρη στη νέα τεχνολογία η ανησυχία για το αποτέλεσμα μετά από μία πλαστική στην μύτη ελαττώνεται κατά πολύ. Οι λανθασμένες συνεννοήσεις του παρελθόντος αντικαθίστανται από τη σιγουριά της εικόνας.

Οι εμπειρίες των ασθενών μας επιβεβαιώνουν πως η επιλογή του Δρ. Μοιρέα ως χειρουργού σε συνδυασμό με την εικόνα που είδαν στο σύστημα προσομοίωσης τους βοήθησε πολύ να πάρουν απόφαση και να προχωρήσουν σε μια ρινοπλαστική επέμβαση, όντες σίγουροι για το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ πως γίνεται η προσομοίωση με το Vectra 3d

Χειρουργικό Σύστημα Ρινοπλαστικής με Υπερήχους: Piezo Ultrasonic Diamond Rhinoplasty System

rinoplastiki me yperixoys, diamond ultrasonic piezo rhinoplasty

Το Piezo είναι ένα χειρουργικό σύστημα το οποίο μετατρέποντας την ηλεκτρική ενέργεια σε υπερήχους δίνει την δυνατότητα στον χειρουργό να κάνει πραγματική «γλυπτική» στα ρινικά οστά . Να αλλάξει όσο χρειάζεται το σχήμα και το πάχος τους, ακόμα και να τα κόψει εάν αυτό απαιτηθεί χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στους υπόλοιπους ευαίσθητους ιστούς της μύτης.

Το σύστημα και η τεχνική της Piezo ρινοπλαστικής όπως εφαρμόζεται σήμερα πρωτοεμφανίστηκαν διεθνώς το 2013 ενώ ο Δρ.Μοιρέας τα εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2017. Το σύστημα θεωρείται παγκοσμίως το πλέον προηγμένο χειρουργικό σύστημα για ρινοπλαστική δίδοντας τεράστια πλεονεκτήματα στον χειρουργό συγκριτικά με τα συμβατικά συστήματα.

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες εδώ για την piezo ρινοπλαστική με υπερήχους

Αναγνωρισμένος ως Εxpert στη Ρινοπλαστική με Υπερήχους ο Δρ. Μοιρέας συμμετέχει ως προσκεκλημένος ομιλητής στα μεγαλύτερα διεθνή συνέδρια του εξωτερικού εκπροσωπώντας την Ελληνική Ρινοπλαστική Χειρουργική Κοινότητα.

Δείτε εδώ τις ομιλίες του Δρ.Μοιρέα σε διεθνή συνέδρια

Επικοινωνία με το VIP-Rhinoplasty Center:

Η επικοινωνία με το κέντρο μας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 210-7526900, με αποστολή e-mail ή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας.

Μέσω του site μας έχετε ακόμα την δυνατότητα να κάνετε upload τις φωτογραφίες σας για On-line consultation ή και On-line προγραμματισμό χειρουργικής επέμβασης.

Διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 12, 11635, Παναθηναικό Στάδιο - Καλλιμάρμαρο, Αθήνα Κέντρο

E-mail: info@vip-rhinoplasty.com
Αξιολόγηση
Βαθμός4,9/5 (σε 23 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα